Analytics

Drenthen Hout- en constructiebedrijf

Leverancier van o.a. houten speeltoestellen, parkmeubelen, bruggen, afscheidingen, schaduwvoorzieningen, dierenverblijven. tuinhout, tuinmeubelen


Bezoek website


"Drenthen's Hout en konstruktiebedrijf bestaat sinds 1930 en vervaardigd al meer dan 25jaar speeltoestellen en andere kwaliteitsprodukten.

Het bedrijf is begonnen met het beheer van bospercelen, de percelen werden geselecteerd en uitgezaagd, daarna werd het hout uit de percelen gesleept met paarden en mankracht en daarna verkocht.
Later is het bedrijf zich gaan specialiseren in allerlei houten producten, zoals richel en afrasteringsproducten, tuinschermen en tuinartikelen.
ca. 25 jaar geleden is het bedrijf begonnen met het fabriceren van speeltoestellen, speeltoestellen voor de particulier, overheden, campings, kinderdagverblijven, scholen en speeltuinverenigingen.
Toen in 1997 de wet attractie en speeltoestellen van kracht ging was het bedrijf al lang klaar met het certificeren van de speeltoestellen zodat er per direct veilig gecertificeerde speeltoestellen geleverd konden worden."