Analytics

Foreco - Innovatief in hout

Producent van speciaalproducten met een hoge duurzaamheid of met een brandvertragende werking. Maar ook van gezaagd hout, zoals damwanden, gordingen, planken en steigerdelen voor de weg- en waterbouw. Daarnaast zijn ze ruim gesorteerd in rondhout. Voorbeelden hiervan zijn afrasteringspalen, boompalen, palissadepalen en steigerpalen.

Bezoek website

"Foreco is sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. Binnen het bedrijf werken ruim 80 vaste medewerkers verdeeld over vier verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen ontwikkelen, produceren en verhandelen we houtproducten voor de professionele en particuliere markt. 
Voor de grond- weg- en waterbouw leveren we toegevoegde waarde op basis van vakkennis en een voorraad van meer dan 15.000 m3. Samen met diverse partijen bieden we hoogwaardige producten zoals WaxedWood en NobelWood voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze Woodshop levert een uniek assortiment hout voor particuliere en professionele gebruikers. Op onze webshop kunt u online hout bestellen. Met IJreka playgrounds bieden we professionele, duurzame en innovatieve oplossingen voor de inrichting van recreatie gebieden en speeltuinen. Het bedrijf Foreco Houtconstructies in Noordeloos is gespecialiseerd in houttoepassingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten