Analytics

MB Hout

Leverancier van o.a. slagbomen, landhekken, inritpoorten, landgoedpoorten, picknicksets, banken en tuinmeubilair.Bezoek website


"MB HOUT MEUBILAIR VOOR TUIN, ERF EN LANDSCHAP
Tegen tropisch hardhout en verduurzaamde houtsoorten bestaat veel weerstand. Dit komt u bij ons dan ook niet tegen. Wij leveren uitsluitend producten van kwaliteitshout uit goed beheerde bossen en staan voor een duurzaam leefmilieu.
Verwerkt worden o.a :
* Robinia (pseudo acacia), zeer duurzaam, kan heel goed onbehandeld buiten geplaatst worden
* Tamme Kastanje erg rustiek,landschappelijk en milieu vriendelijk
* Inlands Eiken, duurzaam, veel voorkomend en genoegzaam bekend
* Lariks en Douglas uit goed beheerde Nederlandse bossen
Let wel,Voor al onze producten geldt dat het (natuurlijke) houtproducten zijn met hun eigen natuurlijke eigenschappen. Daar hoort soms verkleuring, scheur - of vervorming bij. Deze eigenschappen mogen echter nooit van invloed zijn op het beoogde gebruik en levensduur van het product. Boven genoemde eigenschappen kunnen het rustieke en/of het landschappelijke beeld juist verfraaien . Om de specifieke eigenschappen van hout te behouden (of juist tegen te gaan) kunt u het behandelen met milieuvriendelijke middelen als Lijnolie of Biopin. Lijnolie is een natuurproduct, vervaardigd uit lijnzaad. Biopin is ook een natuurproduct vervaardigd uit o.a bijenwas, plantaardige was, natuurhars, en plantaardige oliën."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten