Analytics

Arestho

Arestho is een leverancier van kunststof leidingsystemen zoals slangen, koppelingen, drukleidingen, pvc-buizen, pvc-hulpstukken, drainage, beschermingsbuizen en meer.Bezoek website


"Arestho is een jonge onderneming, de eerste plannen voor het bedrijf waren er medio 2014. De officiĆ«le oprichting was in januari 2015.  Het eerste jaar heeft de onderneming een stormachtige groei doorgemaakt waarbij de focus heeft gelegen bij het op tijd afleveren van de bestelde goederen.

Ons assortiment breidt zich nog wekelijks uit met nieuwe producten. Onze filosofie is dat alleen kwaliteitsproducten  via onze site verkocht mogen worden tegen de scherpste prijzen. Wij bieden dan ook alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten aan op onze site. Bij ons vind u misschien niet altijd een product met de laagste prijs maar wel met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Mist u een product of heeft u op of aanmerkingen laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag. Ons motto is niet voor niets, voor u gaan we heel ver! Arestho heeft het kwaliteit streven niet alleen in de producten, maar wij willen ook voldoen aan alle wet en regelgeving, vandaar dat ons bedrijf is aangesloten bij de stichting Q-shops. Deze stichting zet zich in om de belangen te behartigen van webwinkels en consumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten